!
!
129

Over ons

In 1996 kregen we onze eerste Rhodesian Ridgeback, Bahati Njema, een geweldige hond waar we met trots de naam van onze kennel aan verbonden hebben.

wij zijn Richard en Belinda wij wonen samen met onze 4 kinderen in de Krimpenerwaard. Onze liefde voor de Rhodesian Ridgeback is al lang geleden begonnen met Njema, al snel volgde onze 2e Rhodesian Ridgeback Kiintu, een heel ander type maar ook weer een wereld hond voor het hele gezin.

Met Njema kregen we ons eerste nestje van That`s Why He is Wayony, 12 prachtige pups, Bahati Njema Kinaya Shangaa bleef bij ons en behaalde al snel haar eerste titel `jeugd winster`. Onze liefde voor het ras groeide alleen maar.

We hebben af en toe een weloverwogen nestje. Wij vinden het karakter en gezondheid uiterst belangrijk, al onze honden zijn dan ook HD, ED, DM en JME getest. We streven daarbij naar een goed gebouwde hond met een sprekend hoofd.

De pups worden in de huiskamer geboren en groot gebracht. Dit temidden van 4 opgroeiende kinderen, 2 katten, 2 heerlijke vrolijke maar vooral eigenwijze teckels, ook maken ze regelmatig contact met onze paarden, kippen en konijnen.